Polaris 2018 // 800 SKS 146

SKS. PERFEKT FOR NORSKE FORHOLD.

SKS. PERFEKT FOR NORSKE FORHOLD.

Snow King Special

800 SKS 146 er en ny modell i år. En perfekt modell for deg som kjører løype på vei til løssnøen.
  • AXYS® chassis
  • IGX 146 boggie
  • 800 Cleanfire® H.O.
  • 57mm Peakbelte
  • AXYS™ Performance sete
  • Walker Evans® støtdempere

BOGGI

Det lette og solide designet av boggiskinnene, har fått optimert geometri som gjør det enklere å følge din forhåndsbestemte linje og holde balansen ved skråkjøring. Fjæringen leverer kraften direkte ned i snøen. Ved løssnøkjøring oppdager du som fører en økt vektforskyvning samtidig som den påbegynte attakk-vinkelen opprettholdes, som hjelper til å løfte opp maskinen på snøen og gi bedre driv fremover. Ved kjøring på løype kommer du som fører til å oppdage en mer presis og komfortabel kjøretur.

IGX 146 BOGGIE
Ideal Geometry Xover. En crossover boggie med meget gode egenskaper for både led og løssnø.

800 CLEANFIRE® H.O. MOTOR
800 Cleanfire® H.O. Motoren er utviklet i kombinasjon med AXYS plattformen. Et helt konsept med maksimal ytelse. High Output motoren sitter der den skal og hjelper tll å optimalisere balansen i chassiet...Les mer.

ELEKTRONISK STYRTE EKSOSVENTILER I TRE STEG
Elektronisk styrte eksosventiler i tre steg gir skarp gassrespons, jevn tomgang og god drivstofføkonomi. Den aktive returen på eksosventilinnstillingen gir mer presis drivstofftilførsel i forskjellige situasjoner. Eksosventilene gir også en bedre forbrenning som igjen fører til lengre holdbarhet og økt livslengde på motoren.

ELEKTRONISK OLJEPUMPE
Den elektroniske oljepumpen stjeler ingen effekt via mekaniske mellomledd og levererer olje mye mer presist og sikrere en tradisjonell oljepumpe og som igjen øker driftsikkerheten samt livslengden på motoren. Den sørger også for å redusere treghet i gasshåndtaket og krever ingen justering.

HØYEFFEKTIVT INNSUG OG EKSOSSYSTEM
Motoren puster bedre med et effektivt insugningssystem og et eksossystem med høy flyt.

VFORCE REEDVENTILER
Riflede stempler er utviklet spesielt til 800 H.O. Cleanfire motoren for å øke holdbarheten og livslengden på motoren.

LETTVEKTS VEIVAKSEL
En lett veivaksel gir mindre roterende masse samt bedre gassrespons og bedre aksellerasjon. Produsert og utviklet kun for 800 H.O. Cleanfire motoren for økt ytelse og holdbarhet.

RIFLEDE STEMPLER
Riflede stempler er utviklet spesielt til 800 H.O. Cleanfire motoren for å øke holdbarheten og livslengden på motoren.

57MM PEAKBELTE
Peakbelte har noe stivere kammer for å gi best mulig ytelse på både hard og løs snø.

KJEDEHUS
Det gjennomtestede kjedehuset sørger for fremdriften på våre SKS modeller.

WALKER EVANS® PIGGYBACK
Piggyback dempere har en ekstern gassbeholder med kompresjonsjustering. Du tilpasser demopingen enkelt ved å vri på klikk-bryteren. Dette regulerer oljeflyten gjennom støtdemperen. Dette påvirker hardheten i dempingen. Walker Evans Piggyback gir topp ytelse under tøffe forhold.

AXYS DESIGN
AXYS PRO-RMK har en mer kompakt geometri og det nye designet gir en forbedret førervinkel og posisjon. Sidehilling blir aldri det samme!

A-ARMER I SMIDD ALUMINIUM
Polaris fokuserer på innovasjon og nyvinning av teknologiske løsninger. A-armer produsert i smidd aluminium gir en god kombinasjon av lav vekt og økt styrke.

POWDERTRAC™ HYBRID FOTBRETT
Fotbrett med 56% åpen overflate. Snøen renses effektivt bort og faller gjennom fotbrettene og man unngår å pakke snøen sammen. Fotbrettene er brede og har en svak helling fremover for maksimal komfort ved sittende kjørestilling samt bedre kontroll når du står.

LED LYS
Scootere konstruert på AXYS plattformen har bransjens første LED lykter som standard. Bransjens beste lys:
- 80% kraftigere lys.
- En kraftig hvithet på lysstrålen. Hele 5000 Kelvin, noe som er veldig likt som dagslys. Bransjens beste lys!
- Nærlyset er nå alltid på som kjørelys, selv når du har på fjernlys. Dette gir bedre lys og ingen mørkeperiode ved veksling mellom nær- og fjernlys.

MOUNTAINBØYLE
Designet på vår beskyttelsesbøyle til styret er ergonomisk og har en posisjon for å ikke treffe føreren i brystet ved kjøring i bratt terreng. Mountainbøylen er laget i et solid gummimateriale.

BREMSER
Bremsene gir raskere stopp og respons gjennom to-stemplede bremsekalippere. Bremsebeleggene er også forbedret og produsert i ett nytt materiale som gir større slitestyrke over tid.

POLARIS MESSAGE CENTER
Instrument med 4.3” stor LCD skjerm.

INTEGRERT OPPBEVARINGSROM
Oppbevaringsmulighetene under setet er blitt designet og utviklet hånd i hånd med AXYS plattformen. Den ekstra pakningen plasseres sentralt og lavt på scooteren og betyr minimalt for kjøreegenskapene. Oppbevaringsvesken i formstøpt materiale gir en halvhard beskyttende overflate og passer til scooterens design.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern