Polaris 2018 // 600 SWITCHBACK Assault 144

LØYPE. LØSSNØ. SKOG. HOPP. DROPP. KLAR FOR ALT.

LØYPE. LØSSNØ. SKOG. HOPP. DROPP. KLAR FOR ALT.

DEN ULTIMATE CROSSOVER

  • AXYS Chassis
  • 600 Cleanfire® Motor
  • IGX 144 understell
  • Backcountry belte med 51 mm kammer
  • Pro-Taper® styre
  • Walker Evans® Needle støtdempere
  • Hybrid fotbrett

AXYS™ chassis

AXYS™ chassis for 144 plattformen er lett, sterkt og plaserer føreren i en velbalansert posisjon på scooteren.  Bedre svingegenskaper og mer komfort når løypa blir ujevn, men først og frems får du en morsommere scooter å kjøre i løssnø.

AXYS™ CHASSIS
AXYS™ chassis for 144 plattformen er lett, sterkt og plaserer føreren i en velbalansert posisjon på scooteren. Bedre svingegenskaper og mer komfort når løypa blir ujevn, men først og frems får du en morsommere scooter å kjøre i løssnø.

IGX 144 UNDERSTELL
Ukoblet understell for crossover og hybridmaskiner med optimert geometri og 144" belte. Det gir den ultimate blandingen av holdbarhet og styrke samt RMK-inspirert kjøring og balanse i løssnø.

POWDERTRAC HYBRID FOTBRETT
Nye fotbrett med 56% åpen overflate. Snøen renses effektivt bort og faller ned gjennom fotbrettene istedet for at snøen pakkes. Fotbrettene er breder og har en rettere helling forover for å gjøre det mer bekvemt ved sittende kjøring og gir bedre kontroll når du står.

LAV VEKT
600 Switcback Assault med 144 plattformen veier kun 218 kg tørr. En vekt som er industriledende for 50/50 crossovermaskiner.

600 CLEANFIRE® MOTOR
Polaris egenproduserte motorer med Cleanfire innsprøytningssystem kompenserer drivstoffblandingen automatisk for høyde- og temperaturforskjeller samt motortemperatur og eksostemperatur. Systemet omfatter beskyttelsesfunksjoner for å eliminere skjæringer og beskytte motoren ved eventuelle overoppheting samt gjøre deg som sjåfør oppmerksom på eventuelle feil via bl.a. speedometeret/multifunksjonsdisplayet. Dette gir enorm komfort, høy driftsikkerhet og lav bensinforbruk. Motoren sitter montert i AXYS chassiset med nye og letter motorfester. Den har elektronisk oljepumpe og en bypass termostat.

ELEKTRONISK OLJEPUMPE
Den elektroniske oljepumpen stjeler ingen effekt via noen mekanisk vinkeldrev og leverer olje mer nøyaktig og sikrere som igjen øker driftsikkerheten og levetiden på motoren. Den ser også til å redusere tregheten i gassklipen og krever ingen justering.

AXYS™ PERFORMANCE SAL
Salen er formsydd og har et helt nytt materiale i puten. Dette gir bedre stabilitet, større komfort og salen er smalere for økt bevegelsesfrihet. Overflaten på salen er laget i et friksjonsmatriale som holder deg på plass under aktiv kjøring.

POLARIS MESSAGE CENTER
Instrument med 4.3" stor LCD-skjerm.

STYREKONTROLLER
Knapper på styrekontrollene til kjørecomputeren, hånd- og tommelvarmerne, samt hel- og halvlys. Knappene er store og enkle å bruke, selv med tykke hansker.

LED LYS
AXYS™ Snøscooterene er først ute i bransjen med å LED lys som standard. Dette gir deg:
- 80% kraftigere lys.
- En kraftig hvithet på fargetemperaturen. Hele 5000 Kelvin, noe som er veldig likt som dagslys. Bransjens beste lys!
- Nærlyset er nå alltid på som kjørelys, selv når du har på fjernlys. Dette gir bedre lys og ingen mørkeperiode ved veksling mellom nær- og fjernlys.

VINDSKJERMING
Fronten og vindskjermens design gir god vindskjerming for føreren. Folien på sidedekslene øker vindskjermingen ytterligere.

INTEGRERT OPPBEVARINGSROM
Oppbevaringsrom som blir oppvarmet er integrert rett foran styret.

PREMIUM FINISH
Passform og finish i ypperste kvalitet gir AXYS prikken over i’en. Skruer og festepunkter blir gjemt bort i kåpen.

SERIES 4 BELTE MED 51 MM KAMMER
Løssnøbelte med høye og tynne kammer som også fungerer bra på hardpakket snø.

WALKER EVANS PIGGYBACK
Walker Evans Piggyback støtdempere med kompresjonsjustering. Du vrir enkelt på bryteren for å tilpasse hardheten på dempingen til dine ønsker og kjørestil.

PROTAPER® STYRE
ProTaper styret i aluminium med integrerte hooks, tilpasset for kjøring i pudder og aggressiv svingkjøring.

ALUMINIUM BAKFANGER
Bakfanger i alumininum gir lettere vekt.

GRIPPER SKI
Tilpasset løssnø men har også meget bra løypeegenskaper. Brede med dyp kjøl og smalere bakdel gjør at de flyter bra i snøen og er utrolig lettstyrte.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern