Polaris 2018 // 600 RUSH XCR

Sharpest Handling. Quickest Accelerating.

Sharpest Handling. Quickest Accelerating.

HUVUDEGENSKAPER

  • AXYS™ chassis
  • PRO-XC boggi
  • Rider Balanced Control
  • 600 Cleanfire® motor
  • Polaris Digital Display
  • Back Country belte med 44mm kammer
  • Walker Evans® Piggyback 
  • med justerbar kompression
  • PRO-STEER ski
  • Polaris Race Technology Brake System

Forbedret førerposisjon

AXYS™ chassiset er førerposisjonen flyttet ytterligere frem. Hendende og knærne er hele 11 cm lenger fremme, mens føttene blir plassert 4 cm lenger fram. Salen er også flyttet 11 cm fremover. I en nøytral førerposisjon biter AXYS™ chassiset seg fast i snøen og gir kjappe og enkle manøvreringer. Om løypene er veldig humpete, flytter førereren tyngden bakover for å utnytte dempingen i boggien. Det samme gjør man i løssnø for å løfte skiene og scooteren flyter lekende lett gjennom terrenget.

AXYS™ CHASSIS
Axys RUSH XCR 2017 har nye deler, blandt annet IQR styre og en ny styrestem i aluminium.

RIDER BALANCED CONTROL
Når vi utviklet AXYS™ chassiset bestemte vi oss for å fokusere og forbedre følgende:
- Skarpere presisjon i svingene.
- Enda bedre kontroll under alle kjøreforhold.
- Større komfort og grep på humpete løyper.

Resultatet ble:
- Forbedret førerposisjon.
- Sentralisert vektbalanse.
- Optimalisert geometri i boggien.

FORBEDRET FØRERPOSISJON
På AXYS™ chassiset er førerposisjonen flyttet ytterligere frem. Hendende og knærne er hele 11 cm lenger fremme, mens føttene blir plassert 4 cm lenger fram. Salen er også flyttet 11 cm fremover. I en nøytral førerposisjon biter AXYS™ chassiset seg fast i snøen og gir kjappe og enkle manøvreringer. Om løypene er veldig humpete, flytter førereren tyngden bakover for å utnytte dempingen i boggien. Det samme gjør man i løssnø for å løfte skiene og scooteren flyter lekende lett gjennom terrenget.

PRO-XC FJÆRING MED POLARIS RACE TECHNOLOGY(PRT)
Helt ombyggd geometri av progressive PRO-XC boggien. Optimalisert for beste egenskaper på løypa. Med innovativ Polaristeknikk er fjæringspakken både letter og sterkere.

-Lettvektsdetaljer i aluminium.
-Helt omgjort swingarm.
-Fremre momentarmen har blitt flyttet bakover, som blandt annet gir økt fjæringsvei.

Racingtestede fjæringskomponenter er implementert for ytterligere øke holdbarheten og egenskapene, blandt annet Chromoly bakre svingarm, helstøpt herdet variatoraksel, Chromoly fremre svingarm, forsterkede rails, helstøpte boggihjul og vendehjul fra IQR.

POLARIS RACE TECHNOLOGY BRAKE SYSTEM
PRT bremsesystem leverer briljerende bremseegenskaper og lang levetid. Skiven absorberer effektivt varmen fra bremsebelegget og du får mer konsekvent bremsefunksjon og mindre slitasje. Luftinntaket øker kjøleegenskapene og bremsebelegget type 81 klarer høyere temperaturer.

ACTIVE PITCH CONTROL™
Geometrien i boggien gjør denne scooteren enklere å sette opp til din vekt og kjørestil. Scooteren blir ikke like avhengig av presis demperjustering for topp ytelse. Gi gass!

PRO-STEER SKI
Kjøl med kortere styrestål, presis styring.

PRO-X STYREFORLENGER
Høyere styre tilpasset stående kjøring.

LAV VEKT
Gjennom utviklingen av AXYS™ chassiset var redusert vekt på hele scooteren hovedfokus for ingeniørene. Selvfølgelig uten kompromiss på holdbarhet og stivhet. Utvalgte modeller er hele 17 kg lettere enn forgjengerne.

600 CLEANFIRE® MOTOR
Polaris egenproduserte motorer med Cleanfire innsprøytningssystem kompenserer drivstoffblandingen automatisk for høyde- og temperaturforskjeller samt motortemperatur og eksostemperatur. Systemet omfatter beskyttelsesfunksjoner for å eliminere skjæringer og beskytte motoren ved eventuelle overoppheting samt gjøre deg som sjåfør oppmerksom på eventuelle feil via bl.a. speedometeret/multifunksjonsdisplayet. Dette gir enorm komfort, høy driftsikkerhet og lav bensinforbruk. Motoren sitter montert i AXYS chassiset med nye og letter motorfester. Den har elektronisk oljepumpe og en bypass termostat.

ELEKTRONISK OLJEPUMPE
Den elektroniske oljepumpen stjeler ingen effekt via noen mekanisk vinkeldrev og leverer olje mer nøyaktig og sikrere som igjen øker driftsikkerheten og levetiden på motoren. Den ser også til å redusere tregheten i gassklipen og krever ingen justering.

AXYS™ PERFORMANCE SAL
Salen er formsydd og har et helt nytt materiale i puten. Dette gir bedre stabilitet, større komfort og salen er smalere for økt bevegelsesfrihet. Overflaten på salen er laget i et friksjonsmatriale som holder deg på plass under aktiv kjøring.

POLARIS MESSAGE CENTER
Du får tydelig informasjon om hastighet, turtall, kjøretid, motortemperatur og tripteller. Du kan også lagre inntil 3 minutters kjøring for nærmere analyse ved en senere anledning. Du kan også velge drivstoffkvalitet i displayet.

STYREKONTROLLER
Knapper på styrekontrollene til kjørecomputeren, hånd- og tommelvarmerne, samt hel- og halvlys. Knappene er store og enkle å bruke, selv med tykke hansker.

LED LYS
AXYS™ Snøscooterene er først ute i bransjen med å LED lys som standard. Dette gir deg:
- 80% kraftigere lys.
- En kraftig hvithet på fargetemperaturen. Hele 5000 Kelvin, noe som er veldig likt som dagslys. Bransjens beste lys!
- Nærlyset er nå alltid på som kjørelys, selv når du har på fjernlys. Dette gir bedre lys og ingen mørkeperiode ved veksling mellom nær- og fjernlys.

VINDSKJERMING
Fronten og vindskjermens design gir god vindskjerming for føreren. Folien på sidedekslene øker vindskjermingen ytterligere.

INTEGRERT OPPBEVARINGSROM
Oppbevaringsrom som blir oppvarmet er integrert rett foran styret.

PREMIUM FINISH
Passform og finish i ypperste kvalitet gir AXYS prikken over i’en. Skruer og festepunkter blir gjemt bort i kåpen.

PRO-X OPPSETT
AXYS PRO-X gir deg full kontroll og er klar for å dominere. Gi gass over humper og løssnøen. AXYS SWITCHBACK PRO-X leverer topp ytelse under alle forhold.
- 348 belte x 44 mm kam, Backcountry X belte.
- IFS dempere med enda lenger dempervandring.
- Walker Evans® Needle støtdempere.
- Høyere styre for mer komfortabel stående kjøring.

WALKER EVANS PIGGYBACK
Walker Evans Piggyback støtdempere med kompresjonsjustering. Du vrir enkelt på bryteren for å tilpasse hardheten på dempingen til dine ønsker og kjørestil.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern